Módne vychytávky

Stále sa stretávam s názormi, že nie každý si môže dovoliť to či ono. Veď predsa radšej investujem inam. No žiaľ, nahý nechodíme a investícia do oblečenia či doplnkov, by mala byť úmerná tým iným. Ja viem, že každý má iné priority. Niekto miluje módu, niekto cestovanie, iný divadelné predstavenia či kino. 

Je to úplne jedno, oblečenie je naším každodenným základom a súčasťou nášho života. Potrebujeme ho, pretože to niekedy dávno takto ľudia vymysleli. Vždy si kupujeme nové a nie vždy pozeráme na to čo. Oblečenie a doplnky by nemali byť jednorázovou záležitosťou, pretože materiály, ktoré si vyberieme ovplyvňujú to, ako sa cítime. Taktiež životnosť výrobku, či to, ako často tieto nákupy musíme absolvovať.

(Nohavice som si kúpila pred 8rokmi z Manga a tu ich mám na sebe prvý krát, kvôli veľkosti, ktorú som aj po ôsmich rokoch musela zužovať. Tričko - NosimUmenie, Kabelka - Leda.Artdesign)

Už dlho pozerám po veciach, ktoré majú viac ako jednu možnosť nosenia. Nestačia mi "letné šaty", ktoré nie sú letné, kvôli materiálu. Skrátka, očakávam viac. Očakávam, že tie šaty budem môcť nosiť celoročne a že mi počas zimy v nich bude dostatočne teplo. Aj napriek tomu, že sú primárne určené na leto. To isté očakávam od kabeliek, či iných doplnkov.

A priznajme si, my ženy milujeme kabelky, no to presúvanie z jednej do druhej nás zvyčajne odradí. Lebo si na to spomenieme, chvíľku pred tým, než chceme odísť z domu a potrebujeme spraviť mnoho dôležitejších vecí.

Práve preto ma potešilo, keď mi prišla kabelka od Leda.Artdesign, ktorú som na prvý pohľad brala ako ľadvinku. Hneď po otvorení balíčka, ma zaujalo množstvo popruhov. Tieto kabelky sú totiž tak skvelo vymyslené, aby ste ich vedeli nosiť či už ako kabelku, ľadvinku, crossbody, či jednoducho do ruky. Na to všetko stačí len vymeniť popruh. Vďaka tejto kabelke, za ktorú zaplatíte cenu primeranú koži, drevu a ručnej práci, si kúpite 3 kabelky naraz. 

(Šaty - NosimUmenie, Náušnice - Nisi.Macrame, Kabelka - Leda.Artdesign)

Pre mňa to je skvelá voľba práve preto, že milujem svoj štýl a rada nosím to, čo je pohodlné. Je skvelé, že mi stačí jedna kabelka, ktorá vytvorí zakaždým iný dojem. Keďže je v štýle "aktovkového" zapínania, pôsobí elegantne, no ak budete potrebovať, využijete ju kedykoľvek.

Veci na viac využití majú aj túto veľkú výhodu, že naozaj nebudete potrebovať milión druhov. Podporíte lokál, ušetríte miesto vo svojom šatníku a ešte si ušetríte čas s premiestňovaním všetkých drobnosti, ktoré obsahuje vaša kabelka. 

Okrem skvelých kabeliek, v ktorých je spojené drevo s kožou, tu nájdete aj nejaké maličkosti. Napríklad kľúčenky, či opasky. Dokonca si tam čo to nájdu aj mužské polovičky.

No a keď som sa Megi, ktorá figuruje pod značkou opýtala na pár slov, bola veľmi milá a napísala mi čo to o sebe a vzniku značky. Dozvedela som sa, že každé drievko na kabelke je ručne rezané a následne opracované a koža taktiež poctivo vyberaná a niekedy použitá aj tá, ktorá pôvodne slúžila inak. Značku začala vytvárať vtedy, keď ako každá žena potrebovala aj ona novú kabelku. Takto sa jej vášeň prehĺbila až do biznisu.

(Šaty - NosimUmenie, Kabelka - Leda.Artdesign a šľapky od Melissa)

Pre mňa je naozaj krásne vidieť, ako sa ľudia snažia plniť svoje sny a ponúkať to, čo ich napadne, veľkému davu ľudí. Pod značkou Leda.Artdesign nájdete naozaj krásne farebné, no aj klasické kabelky a ak budete potrebovať, Megi vám so všetkým pomôže. Som vďačná, že na Slovensku je čím ďalej, tým viac ľudí, ktorí svoju kreativitu vkladajú do výroby krásnych vecí.

Verím, že si každý nájde svoj originálny kúsok. Možno budete potrebovať chvíľku na to, aby ste sa rozhodli investovať, no v závere budete šťastný, za toto rozhodnutie.

Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram