Výnimočnosť




Cestovanie, jedlo, dobrých ľudí, lokálne značky, jógu a mnoho ďalšieho naozaj milujem!

Niektoré veci, sú jednoducho súčasť nášho života. Ak nie od začiatku, tak postupne sa stávajú našou súčasťou. Budujeme ich, rozširujeme a rozhodujeme o nich. Je to niečo, čo nás robí výnimočnými. Každý máme radi niečo iné, každý z nás máme chyby a naopak aj skvelé vlastnosti.

Čo milujete vy?

Tento rok bol naozaj ťažký a to ešte neskončil. Napriek tomu, je jedným z najlepších, aké som zažila. Občas by ste sa mali zamyslieť nad tým, čo vás robi vami. Čo naozaj milujete, čo radi robíte, s kým radi trávite čas a prečo to všetko vlastne je takto. Vytvoriť si čas pre seba, možno si to aj zapisovať. Neskôr vám to poslúži ako inšpirácia, či motivácia. Možno zistíte čo ste chceli pred pár rokmi, či ste sa k tomu priblížili a čo ste pre to spravili. Možno na to zabudnete a po rokoch sa na tom celom zasmejete, no stojí to za to.

Čo si dnes urobil preto, aby si sa priblížil k svojmu cieľu?

Naozaj nám nič nespadne z neba. Naša snaha sa ukáže, či dnes, zajtra alebo o rok. Každý deň môžeš urobiť niečo k tomu, aby si sa priblížil k cieľu, ktorý chceš dosiahnuť. Inšpiruj sám seba, buď produktívny a skús si nájsť čas na to, čo naozaj chceš. Pretože práca v potravinách nie je zrejme tvoj životný cieľ, s ktorým sa chceš uspokojiť.

1. fotka v článku (Tričko - H&M, Rifle - Pull&Bear, Mokasíny - Bershka, Ľadvinka - Marima.sk)
2.-3. fotka v článku (Pončo - Lidl Esmara, Šaty - A la Magdalena)

Inšpiruj!

Každý z nás môže svoju kreativitu, radosť, dobrú náladu či rôzne ďalšie myšlienky dávať ďalej. Preto ak to niekto potrebuje inšpiruj ho. Nakopni ho a posuň ho ďalej. Uvidíš, že ti raz za to poďakuje.

V poslednej dobe, som pochopila, že všetko o čo sa snažíme dáva zmysel. Aj keď občas tápame a rozmýšľame či je správne to čo sme si vybrali, či sa máme kam posunúť a či sa radšej nezaradiť do davu, prídeme na to, že toto je správna vec.

Ak môj rok bol zlý, tak len preto, aby v mojom živote bola rovnováha. Jin a Jang.

Každý deň vidím, koľko ľudí inšpirujem a prekvapuje ma to. Je veľmi skvelý pocit, ak vám niekto napíše či povie, že vy ste boli ten vďaka ktorému sa posunul. Či to, že ak hľadá inšpiráciu, prezerá si práve váš profil kde ju nachádza.

Nešetri peknými slovami!

Každý z nás ich občas potrebujeme počuť. Ak si spokojný s niekoho prácou, daj mu o tom vedieť. Ak niekoho sleduješ na sociálnych sieťach a je pre teba inšpiráciou, tak mu to napíš. Ak sa ti páči niekoho názor, tak mu o tom povedz a ak stretneš kohokoľvek, zlepší mu deň práve tým, že mu ten pekný deň popraješ.

V každom z nás je veľa dobra, ktoré treba šíriť.

Nie je to žiadna osveta, len občas ľudia potrebujú cítiť dobrú náladu. Ak má niekto zlý deň, posledné čo chce, aby ste ho ľutovali. Chce zabudnúť na to, čo sa deje a to nedosiahnete ľútosťou. Sme tu a teraz. Na sociálnych sieťach či v realite. Všade máme priestor vyjadriť svoje názory a postoj. Skúste si negatívnu náladu nechať pre seba a radšej širiť tie pozitíva, ktoré stoja za to.

Každý sa vám raz poďakuje. Či už o tom budete vedieť, že ste mu niekedy pomohli alebo nie. Každým dňom sa vám to bude vracať a vyrovnávať nerovnováhu vo vašom živote.

Milujte, inšpirujte, žite a rozdávajte ďalej radosť.

Buďte sami sebou, buďte výnimočný. 


A ak si nájdete chvíľku času, pozrite si projekt ktorý robí výnimočnou mňa.

Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram