Čierna ako základ

Čierny základ


O tom, že čierny outfit neznamená čierny život, si môžte prečítať v inom článku. Aj napriek týmto predsudkom ľudí, som sa nevzdala svojích čiernobielých outfitov. Mám rada svoje oblečenie, pretože sa dá jednoducho zladiť a vyskladať z neho vždy niečo nové.

Čierna je u mňa základ. Základ šatníku, outfitu a vlastne asi všetkého módneho. Ako minimalista preferujem skôr jednoduché vzory, či jednofarebné kúsky. Aj to je dôvod, prečo občas hľadám niečo, čím oživím svoje "bežné" oblečenie.



Vďaka stránke oblecoblek.cz si môžem svoje outfity doplňať zaujímavými ozdobami. O tom, že tieto ozdoby sú pre pánov, hodia sa na svadby, či iné príležitosti určite viete. No skúšali ste ich niekedy zakomponovať do ženského outfitu?

Pre mňa to veľka výzva nebola. Stránka oblecoblek.cz ponúka množstvo krásnych a zaujímavých doplnkov, ktoré sú v niektorých prípadoch naozaj unisex. Oživia váš nudný outfit, možno aj deň. Sú výrazné a dokonale zažiaria na jednofarebnej ploche. Skrátka, to pravé pre mňa.


Vybrala som si u nich pár kúskov, ktoré som nafotila a posunula ďalej a potom pár, ktoré môžu zdobiť aj môj outfit. V prípade núdze si ich môžte v domácnosti požičiavať, podľa toho komu sa práve zídu viac.

Nezvyčajná kombinácia a kúsky, spôsobia vo vašom šatníku nový vietor. Sama mám pár pánskych kúskov ako košele, či tričká. Niekedy sa dajú využiť skvelo aj u nežnejších pohlaví tejto planéty.


Odviažte sa


Napriek tomu, že tieto ozdoby do klopy sú určené na nosenie do svadobného či iného obleku a pre pánov, ktorí radi dajú prednosť saku aj v bežné dni, neznamená že sa nedajú využiť inak.

Skúste ich pripnúť na svoj jarný kabát, na vrecko košele či u žien na čierne šaty. Motýlika si uviažte do klasickej košele, ktorú môžte nosiť kedykoľvek. Alebo si ho vezmite do práce, ak to vaša profesia umožňuje.
(Sveter - F&F, Bunda - Vintage shop, Náušnice - Six, Okuliare - New Yorker, všetky piny, ozdoby a motýlik - OblecOblek.cz


Nájdite mnohé nové kombinácie, alebo len potešte niekoho týmto skvelým darčekom.

Ozdoby do klopy, sú u nás využívané málo, čo je myslím si škoda. Je to naozaj oživenie, už pri vstupe do miestnosti, či pri prechádzaní mestom. Verte, že vás len tak neprehliadnu.



Ja osobne milujem takéto výzvy, pri ktorých môžem využiť svoju kreativitu a nájsť nové spôsoby nosenia. Ešte stále váhate?

Aj ja som chvíľku zaváhala či mi nepríde ozdoba, ktorá bude vyzerať lacno, či bude mať pol centimetra a stane sa neviditeľnou.

Napriek tomu, že my ľudia máme rôzne predsudky, táto stránka ma presvedčila o opaku. Prišli krásne zabalené, kvalitné veci, ktoré si obľubilo aj moje okolie. Mnoho ľudí bolo prekvapených keď videlo kvalitu týchto výrobkov a to, koľko možností je na výber.

Stránka Obleč oblek

Skutočným dôvodom, ktorý ma zaujal je, že stránku vlastnia veľmi milý ľudia. Oslovila ma ich myšlienka, ich príbeh. Páčila sa mi komunikácia, ktorá bola na úrovni, no zároveň som nemala pocit stiesnenosti.




Rada podporujem ľudí, ktorí sa snažia priniesť niečo nové, či zaujímavé do nášho sveta. Ešte radšej mám, ak si napriek všetkému zachovávajú ľudskosť a ponúkajú ľuďom kvalitu.

Priznám sa, že  som veľmi dlho pozerala ich stránku a rozmýšľala ako využiť vreckovky v ženskom outfite. Tie ich sú krásne vzorované. Verím, že možno najbližšie vymyslím niečo aj s týmito vreckovkami, ktoré majú v ponuke.

Či už sa chystáte na nejakú svadbu, oslavu či inú akciu, alebo sa chcete inšpirovať mnou a nájsť týmto veciam využitie aj v bežných dňoch, určite navštívte stránku oblecoblek.cz.

Poštovné v rámci CZ u nich neplatíte. Na SK si zaplatíte toľko, ako v každom e-shope, no určite to stojí za to.

Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram