Sme len ľudia

...ktorý robia chyby, potrebujú oddych či občas byť mimo sociálnych sieti. Aj ja som pred Vianocami mala obdobie, kedy toho bolo viac než dosť. Potom prišlo obdobie, kedy si už vaše telo pýta oddych a váš rozum vám hovorí, že by ste mali zvoľniť.

Každý si potrebujeme oddýchnuť, dokonca aj my, ktorý na vonok pôsobíme "že sedíme iba doma". A tak aj ja ako fotograf, občas potrebujem týždeň bez foťáku, aby som naďalej mohla tvoriť fotky plné citov, nápadov a života. Taktiež som potrebovala trochu pauzy od písania.

Nechcela som vám ponúknuť, len bezvýznamné články, plné slov. A tak som sa konečne odhodlala, znova sadnúť a písať vám o živote a taktiež o tom fashion živote.

Je pravdou, že moje zimné outfity, často nevynikajú ničím, teda nemám ten pocit. Zvyčajne sú vyskladané z riflí, čižiem a bundy. Občas oživené šálom či baretkou. Niekedy keď mám náladu na niečo iné, oživím to flitrami, alebo mojou "fluffy" farebnou bundou.

Počas zimných období sa rada zatváram do izieb a robím tu neviditeľnú, alebo menej viditeľnú prácu. Pripravila som nový web pre moju fotografickú stránku, nafotila pár produktových fotiek s krásnymi šperkami Banshee a začala tvrdo pracovať na tom, aby sme konečne spustili dlho očakávaný e-shop.

Popri tom, vrámci "voľného času" či skôr odreagovania sa a prichádzania na iné myšlienky som spravila pár grafík. Potom som pokračovala fotením stužkovej, upravovaním fotiek, vymýšľaním darčekov, balením darčekov, prinášaním nových príspevkov na facebook a instagram a mnohými ďalšími podstatnými vecami, ktoré sú z druhej strany neviditeľné.


O tom, ako človek potrebuje oddych som mala nutnosť napísať práve kvôli vám. 

Určite veľa z vás pracuje od "vidím do nevidím" a ženie sa za niečim. Škoda, že ste v tom zhone zabudli už za čím. Radšej teraz zastavte čítanie, spravte si kávu či čaj a vychutnajte si tento moment. Je úplne jedno či v robote, škole, doma, na dovolenke alebo niekde kde práve stojíte a čakáte na autobus.

Každý z nás to potrebuje. Potrebuje mať sny, plniť si ich no občas upustiť od všetkého a venovať sa sebe. Cesta sebapoznania, vďaky, pokoja a starostlivosti nielen o svoj zovňajšok, ale i svoje vnútro je to, čo potrebujete najviac.

(Na všetkých fotkách je použitá krajková látka a šperky Banshee)

Tu a teraz. V tomto momente, sa vám telo poďakuje, že ste mu dali na chvíľku vydýchnuť. Pretože nie len pre mňa, je ťažké chŕliť nápady a inšpirácie, ale pre každého z nás je to ťažké. Vyhorenie je to najhoršie čo môže prísť a ajtak prichádza. Prečo? Pretože sa nedostatočne venujeme sebe. Plytváme svojou energiou pre iných, ale pre nás už neostáva.

Verte, nemusíte každú sobotu upratovať a každú nedeľu od šiestej variť. Raz za mesiac sa všetci uskromnia a nedeľu prežijú s menej "honosným" obedom.

Pozrite sa do zrkadla, chváľte sa, hľadajte všetko krásne čo máte a prestaňte si každý deň vyčítať v čom ste zlý, alebo čo zlé ste spravili. Všetko je možné, pretože žijeme tu a teraz.

Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram