Čo ma v móde inšpiruje najviac


Móda je nekonečný vesmír možností. Je to miesto, kde sa môžte vyjadriť. Každý má možnosť, vybrať si ten svoj "vesmír". Je to miesto, kde je možných množstvo výnimiek a rozdielov. Móda je všade vôkol nás. To čo jedny nazývajú nevkus, je pre druhých módnou inšpiráciou.

Každý sme iný. Máme vlastné skúsenosti, vlastný život. Môžme si vybrať čím a kým chceme byť. Tiež si môžme dať ciele čo chceme dosiahnuť. Mať svoje sny a dúfať, že sa raz splnia.

Počas chvíliek voľna, si listujem pinterest a nestíham obdivovať tu krásu, ktorú tam nachádzam. Vždy si tam nájdem veľa inšpirácie na oblečenie, outfity, fotenia a vlastne na všetko čo potrebujem (vrátane receptov a diy).

(Bunda - Mango, Legíny - New Yorker)

Najväčšou inšpiráciou v móde je pre mňa Coco Chanel. Nádherné outfity, dokonalo zohraté farby, strihy a vzory. Ikona na ktorú nemožno zabudnúť. Počas života priniesla mnoho krásnych kolekcií, ktoré su dodnes nadčasové.

Ďalší z ľudí, ktorých naozaj obdivujem sú Audrey Hepburn a Karol Lagerfeld. Samozrejme je ich viac, ako Vivienne Westwood alebo Del Pozo. O týchto osobnostiach rada čítam, pozerám filmy, sledujem ich štýl, kolekcie alebo diela. Zaujali ma nielen tým čo robia, ale aj životom a osobnosťou.

Každý z nich vytvára osobitý štýl, založený na inom pilieri. Je nádherné pozorovať tú rôznorodosť, ktorú vytvárajú.

(Kožušinová vesta - New Yorker, Tričko s dlhým rukávom - Lidl by Heidy Klum)

Poslednú dobu ma zaujal aj štýl Mary Kate & Ashley Olsen. 

Mnoho ľudí ani len netuší, čo sa s nimi stalo odkedy ich nevidno v Amerických filmoch. Je pravdou, že na ich filmoch som vyrástala a približne pred rokom, som skúmala kde je možné ich vidieť. Trošku som zostala sklamaná, že žiadny film s nimi si už nepozriem, no naopak milo prekvapená, aké krásne módne kúsky tvoria.

Stali sa z nich návrhárky značky The Row, ktorá je nám bežným ľuďom na míle vzdialená svojou dostupnosťou.

Aj keď pre mňa nieje možné ich kúsky vlastniť, sledujem ich kolekcie ktoré vynikajú spomedzi klasického štýlu. Taktiež sú pre mňa inšpiráciou aj ony samé. Ich štýl obliekania je mne veľmi blízky, ako farbami tak i strihmi a samotným výberom.

(Mokasiny - Topankovo.sk)

V neposlednom rade, som sama pre seba inšpiráciou. Keďže v poslednej dobe tvoríme spoločne so sestrou odevy, je pre mňa veľmi dôležitý názor ľudí. Nemyslím ten obyčajný, ale názor, keď sa dané odevy predávajú, mi dáva nádej, že to stojí za to.

Je jedno koľko módnych trendov poznáte. Taktiež koľko kolekcií, mien, značiek alebo ľudí. Každý deň máte byť najväčšou inšpiráciou pre seba vy sám. Prečo? Jednoducho si treba vedieť povedať, kde je náš cieľ a ako blízko sme sa k nemu priblížili.

To, že spravíte niečo pre seba a pre plnenie svojich snov, je najväčšia inšpirácia nielen v móde, ale aj v živote.

Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram