Blog, ktorý má inšpirovať


Tento blog som sa rozhodla založiť, pre ľudí, ktorí potrebujú inšpirovať alebo povzbudiť. V týchto článkoch budem vyjadrovať úprimný nazor. Niesom žiadna módna ikona, no verím, že budem inšpiráciou aj pre vás.

Nájdete tu články, ktoré budú iné ako čakáte od fashion bloggerov. Chcem ukázať, že existuje jednoducho život ako taký. Chcem, aby ste si pri čítaní uvedomovali, prečo sa obliekať dobre, prečo rozmýšľať nad tým čo si dáte na seba.

Verím, že budeme spolu vytvárať na blogu prijateľskú atmosféru, ako pri káve s kamarátmi. Som tu na to, aby som vám ukázala môj štýl, môj život a kúsok mojích názorov. Tento štýl ani názory nemusíte so mnou zdieľať, veď každý sme iný. Je to skôr inšpirácia pre tých, ktorí majú problém ráno si niečo obliecť. Tiež pre tých, ktorí nevedia čo k čomu dopasovať a ako vyskladať outfit.

Nemáte kopírovať moje outfity, máte sa nimi inšpirovať. Prosím nezúfajte ak nemáte nejaký kúsok z môjho outfitu. Nebežte do obchodu, ihneď ho kupovať. Nájdite doma riešenie, ktoré ho nahradí. Takto vytvoríte svoj šatník, z malého počtu odevov, ktoré budú spolu dokonalo ladiť.

Inšpirujte sa, tvorte, píšte svoje názory a ak sa chcete so mnou viac porozprávať, neváhajte ma kontaktovať.


Minimalism

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Instagram